Uusi jätelaki ja vireillä olevat lainsäädännöt muuttavat kierrätystä nopeasti Suomessa ja Euroopassa. Tulevaisuudessa jokainen pakkausten kanssa töitä tekevä yritys vastaa siitä, että pakkaukset tulevat takaisin kiertoon. Nopeasti lisääntynyt verkkokauppa lisää alan toimijoiden vastuuta, sillä kuluttajien kasvava kysyntä kestävää kehitystä kohtaan vaatii yrityksiltä enenevissä määrin vastuullisuutta.

EU:ssa valmistellaan parhaillaan pakkausdirektiivin uudistusta, joka tuo seuraavien vuosien aikana mittavia uudistuksia muun muassa kierrätysasteisiin sekä vaatimuksia pakkausten kierrätettävyyden ja kierrätetyn materiaalin käyttöön pakkauksissa.

FinnLoop kutsuu sinut 24.3.2022 webinaariimme Packaging Legislations in Europe – Country Focus in Finland & Germany, jossa keskustelemme pakkausten lainsäädäntöjen muutoksista Euroopassa ja kuinka yrityksesi voi luoda uutta liiketoimintaa kierrätyksestä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Webinaarissa keskitymme pakkausten kierrätettävyyteen erityisesti Suomessa ja Saksassa. Webinaarin kielenä on englanti ja tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet tulossa pian.

Pysy loopissa

Haluatko kuulla lisää? Ota meihin yhteyttä ja ratkaistaan yhdessä, kuinka FinnLoop voi auttaa yritystäsi kierrätystavoitteiden toteutumisessa tai kansainvälistymisessä.

Teemu Sihvola
Operatiivinen johtaja
+358 50 5774111
teemu.sihvola@finnloop.fi

Antti Tiilikainen
Hallituksen puheenjohtaja
+49 178 5831684
antti.tiilikainen@finnloop.fi